ANIME DISKUSIJE Cover Image
ANIME DISKUSIJE Profile Picture
203 Članova

Prethodni anime: Toilet-Bound Hanako-kun

Na redu je: Hunter x Hunter (2011) + Hunter x Hunter (1999)
Broj epizoda: 148 ; 62
Ocena na MAL: 9,12 ; 8,43
Datum izlaska: 2. oktobar 2011. ; 16. oktobar 1999.

Za one koji ne znaju engleski, a želeli bi da gledaju ovaj iz '99: Do kraja nedelje će verovatno izaći oko 8 prevedenih epizoda na https://animebalkan.net

IDEJA: Možete pisati koji vam je anime bolji, kakav utisak su ostavili na vas, zbog čega je koji bolji, da li su overrejtovani... Preporučite neki anime koji je sličan njemu, šta bi moglo da se popravi kod njih, da li će biti nastavka po vašem mišljenju, i ostala sranja, šta god poželite.

image

Ovde sam samo da preporucim dva underrated animea,a to su anime Owari No Seraph (ne zelim nista da spoilam,uglavnom anime ima zanimljivu pricu i jako lepu animaciju verujem da ce vam se svideti ukoliko volite lepo izanimirane borbe i kul likove.Anime nije popularan ovde pa sam samo hteo vam ga preporucim jer verovarno niste culi za njega,a mozda se nokeme svidi.)Drugi anime je JoJJoJo definitivno nije nepopularan,verujem da svi znaju za njega ali takodje znam da mnogi odbijaju da ga pogledaju zbog po njima ruznog art styla.Zelim da vas zamolim da ipak bar date sansu animeu jer verujem da je jedan od kvalitetnijih i da vredi pogledati.Prva polovina prvog parta je dosadna i to ne mogu da poreknem ali druga polovina kao i ostali partovi su jako dobro uradjeni.)Ovde sam vise da bi vam ispricao o Owari no Seraphu ali sam morao da spomenem i JoJo jer je i on jako potcenjen anime.

image

Zdravo! Evo me ponovo. Primetio sam da su neki od vas počeli da pišu na stranici, zbog čega mi je drago

Od sutra nastavljam sa objavama u kojima dajem anime, neke informacije sa MAL-a, a vi pišete vaše mišljenje o istom.

Takođe, da se izvinim za moju neaktivnost. Uživajte!

#animediskusije #anime #animebalkan #manga

ponovo gledam digimon i mogu vam reci buterfly i brave heart su mi omiljene pjesme

O nama

PRVA STRANICA ZA DISKUTOVANJE O ANIME-IMA

Vlasnik Stranice - boringLifee

Poenta stranice nije da dovede do svađe ili nečega sličnog, već samo radi preporuka i zabave. Svakog dana izbacujemo po jedan anime, a od vas se ocekuje da u komentarima napisete vase misljenje o njemu, da li je dobar ili los, sta bi moglo da se popravi, da napisete neki anime slican njemu, odgovorite na nečije mišljenje itd... Vremenom će objave biti češće, a i vi ćete biti u mogućnosti da otvorite temu.