AnimePreporuke Cover Image
AnimePreporuke Profile Picture
240 Članova
5 meseca/i pre - Prevedi - Youtube

Anime: Aho Girl

Žanrovi: Komedija, Romantika, Škola

Sažetak: Yoshiko Hanabatake je idiot izvan svih vjerovanja. Nekako uspijevajući dosljedno postizati nule na svim svojim testovima i proždrljiva apsurdnom opsesijom bananama, njezini su besmisleni postupci doveli do toga da je čak i vlastita majka izgubila svaku nadu. Samo je jedna osoba sposobna zadržati njezino ludilo: prijatelj iz djetinjstva Akuru "A-kun" Akutsu.
Iako žali zbog smiješnog ponašanja koje mora pretrpjeti, studiozni, ali zastrašujući A-kun uvijek je spreman zaustaviti svaku glupost s kojom se Yoshiko suoči, bez imalo sumnje u korištenju fizičke sile. Nažalost, bez obzira na to koliko joj puta pokušava unijeti neki smisao, djevojka se odbije ravno do svojih uobičajenih smicalica, čak i uvlačeći neke druge ekscentrike u zabavu. Pokušajte što više obuzdati njene gluposti, svaki trenutak je nepredvidljiv s Yoshiko i njezinim dubokim idiotizmom na slobodi.

Btw trailer je fake 😂, ali je tako predobro uređen da sam ga morala podijeliti. Anime je komičan i vrijedi ga pogledat. Ima 12 epizoda od kojih svaka traje po 12 minuta pa se uspije brzo i pogledat.

#anime #animepreporuke

Anime: Soul Eater NOT!

Žanrovi: Akcija, Komedija, Ecchi, Shounen, Nadnaravno

Sažetak: Death Weapon Meister Academy (DWMA) posebna je ustanova za ljude koji su rođeni s moći da se pretvore u oružje i nositelje tog oružja, nazvanim meisters. Dok se polaznici razreda EAT (posebno prednostnog talenta) treniraju da postanu ratnici pravde, razred NOT (normalno prevladavanje cilja) namijenjen je onima koji samo žele kontrolirati svoje moći s namjerom da ne postanu prijetnja drugima i sebi. Tsugumi Harudori demonsko je oružje helebarde koja sudjeluje u klasi NOT i sprijatelji se s dvije meisterice, Meme Tatane i Anyom Hepburn, postajući neodlučna oko toga koga od njih odabrati za partnera. Serija prati svakodnevni život Tsugumi i njezinih prijatelja dok uče konope DWMA-e i imaju povremene susrete s likovima glavne serije.

#anime #animepreporuke

image

Anime: Ibara no Ou (King of Thorn)

Žanrovi: Akcija, Film, Misterija, Znanstvena fantastika, Triler

Sažetak: "Medusa", smrtonosni virus postaje svjetska epidemija. Da bi se pobjeglo od ovog smrtonosnog virusa, izabrano je nekolicinu ljudi koji će biti uspani u hladan san, položeni u kapsulu nadajući se budućem izlječenju. Kasumi, tinejdžerka, jedna je od 160 odabranih za ovaj postupak, a vođena je do centra za kapsule hladnog sna (CSCC) unutar drevnog dvorca. Shvativši da je to teško moguće, Kasumi odlazi na spavanje i dalje očekujući ponovni susret sa svojom sestrom blizankom Shizuku, koja je također zaražena virusom. Dok su se Kasumi i ostali probudili, primijetili su da CSCC nije onakav kakvog su se sjećali. Baš kao i priča o "Uspavanoj ljepotici", dvorac je prekriven trnjem, a probuđene napadaju nepoznata bića i čudovišta!
Koliko su dugo spavali? Otkud čudovišta? Što se dogodilo sa svijetom?
Napušteni usred enigme, započinje eskapada sedmero preživjelih...

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=occKebcmWcw

#anime #animepreporuke

image

Anime: Akuma no Riddle (Riddle Story of Devil)

Žanrovi: Akcija, Škola, Shoujo Ai

Sažetak: U privatnom ženskom internatu, Myōjō akademiji, trinaest djevojaka premješteno je u akademiju u "10. crnom razredu". Od ovih trinaest učenica, dvanaest je atentatora iz različitih sredina koje sve imaju zadatak izvršiti atentat na preostalu učenicu, djevojku Haru Ichinose. Ako uspiju, ispunit će im se bilo koja želja, ali ako ne uspiju, bit će izbačene iz razreda. Međutim, jedna od atentatora, Tokaku Azuma, zaklela se da će zaštititi Haru od ostalih atentatora.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yNRAahnWQfY

#anime #animepreporuke

image

Anime: Another

Žanrovi: Horor, Misterija, Škola, Triler

Sažetak: 1972. godine Misaki, popularna učenica razreda 3-3 Sjeverne srednje škole Yomiyama, iznenada je umrla negdje tijekom školske godine. Shrvani gubitkom, učenici i nastavnici ponašali su se kao da je Misaki još uvijek živa, što je dovelo do neobične prisutnosti na maturalnoj fotografiji. U proljeće 1998. Kōichi Sakakibara prelazi u Yomiyamin razred 3-3, gdje upoznaje Mei Misaki, tihu učenicu koju njihove kolege iz razreda i nastavnici naizgled ignoriraju. Razred je ubrzo uhvaćen u neobičnom fenomenu u kojoj učenici i njihova rodbina počinju umirati na često jezive načine. Shvativši da su ove smrti povezane s "Misaki iz 1972.", godišnjom nesrećom koja je pogodila većinu svih razreda 3-3 od 1972. godine, Kōichi i Mei pokušavaju smisliti kako to zaustaviti prije nego što više ne ubije njihove školske kolege ili njih.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_U_57mzfjB4

#anime #animepreporuke

image
O nama

Poenta stranice nije da dovede do svađe ili nečega sličnog, već samo radi preporuka i zabave. Svakog dana izbacujemo po jednu preporuku, preporuke nece biti poznati animei (Jojo,Naruto,One piece...) preporuke ce biti animei koji nisu toliko poznati ali su dobri.