AnimePreporuke Cover Image
AnimePreporuke Profile Picture
206 Članova

Romeo x Juliet Anime koji se radi o Romei i Juliji kao Sekspirovo delo misli li bi da je samo anime verzija Roma i Julije al nije anime je solidan i ako nemate sta da gledate anime ima 24 epizode.Anime je dobra romansa, avantura...

image

The Ambition of Oda Nobuna
Srednjoškolac Jošiharu Sagara probudi se i nađe se usred bitke iz perioda Sengokua. Spasio ga je legendarni Hideioshi Toiotomi, ali po cenu života heroja. Svojim umirućim dahu, ratnik moli da Jošiharu postane feudalni gospodar. Sada kada je tok istorije promenjen. Ipak, nakon spasavanja Nobune Oda - za koju otkriva da je ustvari žena - Jošiharu shvata da je prebačen u alternativnu stvarnost u kojoj su većina japanskih istorijskih vojskovođa sada slatke devojke!

Da bi sve ispravio i pronašao put kući, Jošiharu pristaje da postane jedan od pomocnika Nobune i pomogne joj u osvajanju Japana. Dok Nobuna pokreće svoju kampanju, Jošiharu otkriva da je istorija koju je naučio igrajući videoigru "Nobunagova ambicija" omogućava da predvidi buduće događaje i preokrene stranu rata. Koristeći ovaj neprocjenjivi dar da pomogne predivnim generalima klana Oda, Jošiharu se nada da će pomoći svom novom gospodaru da ispuni njen san i osvoji srca žena svuda.

image

Louise Francoise Le Blanc de La Valliere je vesac u svetu štapova, ogrtača i kraljevstva. Iako studira na Tristan Academiji, prestižnoj školi vesaca, ona ima veliki problem: Luiz ne može pravilno baviti magiju, stekavši nadimak "Luiz Nula" od svojih drugara/ica.

Kada se od studenata prve godine traži da izvrše ritual prizivanja, Luizin poziv rezultira katastrofalnom eksplozijom! Svi smatraju da je ovo još jedan neuspeh, ali kada se dim razbistri, pojavi se dečak po imenu Saito Hiraga. Sada Luizin familiar Saito je tretiran kao rob, primoran je da čisti odeću i jede sa zemlje. Ali kada se nepoznata marka nađe urezanom na Saitovu ruku iz rituala prizivanja, verovalo se da je to znak moćnog poznatog imena Gandalfr.

Veoma dobra romansa za koju treba neko vreme.
Anime se trenutno prevodi na https://animebalkan.net/

image

Himouto! Umaru-chan
Ljudi nisu uvek takvi kakvi izgledaju, kao što je slučaj sa Umaru Doma, savršenom srednjoškolkom - odnosno dok ne dođe kući! Jednom kada se ulazna vrata zatvore, počinje prava zabava. Ona se od savrsenog učenika koji je postigao veliki uspeh pretvara u lenjog otaku koji jede ne zdravu hranu, a sve kućne poslove prepušta svom odgovornom starijem bratu Taiheiju. Bilo da se druži sa svojim prijateljima Nanom Ebinom i Kirie Motoba, ili se takmiči sa svojom samoproglašenom "suparnicom" Silphinford Tachibana, Umaru zna kako da se povuče i zabavi!

image

Nisekoi: False Love Raku Ichijou, student prve godine srednje škole Boniari, jedini je naslednik zastrašujuće porodice Iakuza. Pre deset godina Raku je dao obećanje svom prijatelju iz detinjstva. Sada mu preostaje samo privezak sa bravom, koji se može otključati samo ključem koji je devojčica uzela sa sobom kada su se razdvojili.

Sada, godinama kasnije, Raku je prerastao u tipičnog tinejdžera, a sve što želi je da ostane što je više moguće neupucen u pozadinu njegove porodice, dok je školske dane provodio zajedno sa svojim srednjoškolskim simpatijama Kosaki Onodera. Međutim, kada Americka pcela (druga banda) napadne Rakovu porodicu, Rakurovi romantični snovi šalju se na bacanje dok je uvučen u frustrirajući sukob.

Ovo je kratak opis animea anime je super
Ima dve sezone jedva prevedena druga nije al vredi pogledati.

O nama

Poenta stranice nije da dovede do svađe ili nečega sličnog, već samo radi preporuka i zabave. Svakog dana izbacujemo po jednu preporuku, preporuke nece biti poznati animei (Jojo,Naruto,One piece...) preporuke ce biti animei koji nisu toliko poznati ali su dobri.