"Your Name"
Anime film
Žanr: drama, romansa.
Ocena: 10/10
Mišljenje: Isplati se gledati, lepa animacija, dobra priča, jedino je kraj malo čudan, ali je i on dobar !
Ovaj filn govori o mladiću i devojci koji kad zaspe promene tela. Dečko se stvori u telu te devojke, devojka u telu muškarca. Kasnijr oni to ukapiraju, krenu ostavljati poruke jedno drugome. Tu kreće dq se razvija
AKO NE ŽELIŠ SPOILERE NE ČITAJ NA DOLE

Uglavnom, odjednom dečko zaspi, ali se ne probudi u njenom telu. Odjednom sve od devojke nestaje. Kao da nikad nije postojala. Kasnije on otrkiva da je ona umrla pre 3 godine, on nalazi način da se vrati u nju u prošlosti i da pokuša da je spase... Dalje već neću, ali ovo je sažeta radnja animea.

image

Što se tiče ovog crtanja, rok je do sutra u 18: 0 0, tada objavljujem sve radove i onda kreće glasanje. Glasanje će trajati do 20 : 00 istog dana.
Može biti nacrtano i preko pc/fona

Dobro, evo za sada ce biti nagrada REKLAMA PROFILA koji nacrta najlepse. Jeste da nece imati puno da dobije od mene jer smo nova stranica, ali nema veze svaki pratilac je bitan heh, ovako ko zeli da ucestvuje nek napise u komentaru JA, potom neka crtez posalje na moj privatni profil https://otakubalkan.com/RazeBog03
Tema je: nacrtati Akame iz Akame Ga kill ali ne u svakodnevnoj odeci, vec nesto iz glave izmisliti !

#anime #animebalkan #zezanje

Ovako. Planiram da zapocnem neki "event" prvi event ce biti nacrtaj te: ... pa nesto. Interesuje me da li ima zainterseovanih, za sad ce to biti cisto eto iz zabave, ali kasnije se mozda bude ulagalo u novac, naprimer ucesnici koji npr eto crtaju daju po 1€ na paypal ili nesto i pobednik dobija tipa 10€ 2. mesto 5€ i tipa 3.2€ sad to je primer. Ali da li ste za to da odrzavamo EVENTE ?

Jedan od boljh anime filmova, moja ocena
9/10.
Ime: Silent Voice
Tema: romansa, prijateljstvo
Radnja: Devojčica po imenu Nišimija je gluva, kao mala zbog toga je prošla kroz veoma grozne scene.. npr ogovaranje, zadirkivanje.. pogotovo ju je zadirkivao učenik iza nje Išida. Kasnije su ga profesori uhvatili kako ju je već neko vreme zadirkivao, prema tome čak i njegovi bliži prijatelji su ga "izdali". Kasnije Išida i Nišimija se sreću ponovo kada su otprilike uzrasta oko 18-20 godina. Tu kreće ceo rasplet.
Obrazloženje zašto 9/10: Ekstra je sve odrađeno osim jedne stvari, poneke scene traju duže nego što trebaju.
#anime #preporuka #slika #mimovi #silentvoice #animefilm

image