Anime: Black Butler (Kuroshitsuji)

Žanrovi: Demoni, Akcija, Komedija, Fantazija, Povijesni, Shounen, Nadnaravno, Misterija

Sažetak: U Europi iz viktorijanskog doba mladi dječak gubi sve blisko i drago što je nekoć imao zbog opake zavjere. U trenutku smrti, postiže dogovor s demonom: njegova duša, u zamjenu za osvetu. Ciel Phantomhive sada je na čelu korporacije Phantomhive, vodeći sve poslovne poslove, kao i podzemne poslove za englesku kraljicu. Njegov novi partner je demonski batler, Sebastian Michaelis, čiju moć batlera nadmašuje samo njegova snaga kao demona.
Priča prati njih dvoje zajedno s ostalim slugama, dok rade na razotkrivanju zavjere oko ubojstva Cielovih roditelja i stravičnih tragedija koje su Ciela zadesile u mjesecu neposredno nakon toga.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=S8j5iEklHyI

#animepreporuke

image

https://uquiz.com/7o1f0K

image

https://uquiz.com/234vh1

image
6 ned. - Prevedi - Youtube

Anime: Yuri!!! on Ice

Žanrovi: Sportski, Komedija

Sažetak: Nakon slamajućeg poraza u finalu Grand Prix-a i ostalih gubitaka na natjecanju, 23-godišnji japanski klizač Yuri Katsuki razvija pomiješane osjećaje o klizanju i stavlja svoju karijeru na čekanje; vrativši se u svoj rodni grad Hasetsu u Kyushu. Yuri posjećuje svoju prijateljicu iz djetinjstva Yuku na klizalištu (Ledeni dvorac Hasetsu) i savršeno oponaša naprednu rutinu klizanja koju izvodi njegov idol: ruski prvak u umjetničkom klizanju Victor Nikiforov. Kada se tajno snimljene snimke Yurijeve izvedbe prebace na internet, to privlači Victorovu pozornost i on putuje u Kyushu s ponudom da trenira Yurija i oživi svoju umjetničku klizačku karijeru. Kasnije se otkriva da je Victor već bio upoznat s Yurijem, srevši ga prije na banketu gdje se Yuri napio i zamolio Victora da mu bude trener.

Trailer ima titlove na engleskom, portugalskom i ruskom jeziku.

#animepreporuke

Anime: Tteotda Geunyeo!! (There She Is!!)

Žanrovi: Komedija, Romansa

Sažetak: Radnja se vrti oko zečice Doki, susreta, zaljubljivanja i jurenjem za mačka Nabi, u svijetu u kojem je ljubav između dviju vrsta društveno neprihvatljiva. Tema je da se svaka ljubav može prihvatiti i ima šanse. Nabi pokušava izliječiti Dokijinu zaljubljenost za njega, ali nakon što vidi razmjere njezine ljubavi, on popusti i u njoj pronalazi nešto što može cijeniti.

#animepreporuke

image

Anime: Super Mario World: Mario to Yoshi no Bouken Land (Super Mario World: Mario & Yoshi's Adventure Land)

Žanrovi: Dječji, Igra, Komedija

Sažetak: Super Mario World: Mario to Yoshi no Bouken Land interaktivni je anime video zasnovan na igri Super Mario World. Dizajniran je za upotrebu s Bandaijevim sustavom Terebikko, koji koristi mikrofon u obliku telefona za "interakciju" s videozapisom. Gledatelju postavlja pitanja s više izbora, poput onoga što će se izleći iz Yoshijevog jaja.

#animepreporuke

image
O nama

Svrha ove stranice je objavljivanje anime preporuka raznih žanrova.