Nocas ce izaci lista ghibli filomva poredjanih od najmanje dobrog do najboljeg po mom misljenu. Pisite u komentare koji su vasi omiljeni ghibli filmovi

image

Da li je Code Geass dobar ili los anime?
Po meni anime je sasvi ok i nikako ne bi rekao da je los, ali opet ima puno animea koji su dosta bolja. Kraj anime mi se veoma dopao i jedan je od najboljih koje sam ja pogledao. Ovo je samo moje misljenje i zato zelim da vi u komentarima napisete sta vi mislite. Nisam zelio previse previse opsirno da napisem svoje misljenje zato ako imate neko pitanje takodje napisite u komentaru ja cu vam sigurno odgovroiti.
#animebalkan #animepreporuke

image

Zelim pored preporuka da zapocnem mini serijal - da li je neki anime los ili dobar. Tu ce se uglavnom nalaziti anime naslovi koji imaju podeljenu publiku. Ja cu napisati moje misljenje a vi ce te u komentarima napisati sta vi mislite o tom serijalu. Koji anime zelite da vidite u ovom serijalu
#animebalkan #animepreporuke

image
My Hero Academia
Code Geass
Naruto Shippuden
Noragami
Sword Art Online
30

ANIME ZA POCETNIKE
Zbog ove situacije sa korona virusom siguran sam da ima dosta novih anime fanova koji tek pocinju sa gledanjem anime, zato cu sada preporuciti cetiri animea sa kojima mislim da je najbolje da zapocnete a i ako ste stariji anime fan a niste pogledali ovo definitivno pogledajte.
1. Parasyte
2. Attack on Titan
3. Code Geass
4. Death Note
Naravno predpostavio sam da ste vec pogledali Naruta, Dragon Ball i Yu Gi Oh serijale kao i Bakugan,Beyblade i slicne naslove koji su se emitovali na kanalu Ultra.
#animebalkan #animepreporuke

image

Kao sto vidite stranica je dobila novi dizajn za koji je zasluzan Pixeo Ako vas zanimaju stvari oko dizajna pridruzite se njegovoj grupi DesignerPsd. Sledeca objava ce biti para anime naslova za pocetnike koja izlazi nocas.
#animebalkan #animepreporuke

image
O nama

Najbolje Anime i Manga preporuke