Nano Machine Manhwa

Komentar/a · 418 Pregledi

Zanrovi: Akcija, Borilacke vestine, Fantastika

Prica prati Cheon Yeo Woon-a(Chun Yeowun u noveli), vanvracnog sina 23. vodje Demonskog Kulta. Demonski Kult se satoji od vodje kulta i sest glavnih klanova. Vodja Demonskog Kulta je pod zakletvom da ozeni po jednu iz svakog od sest glavnih klanova, cije ce dete biti buduci kandidat za novog vodju kulta. Posto je Yeo Woon vanbracno dete, to mu je izazvalo dosta mrznje i prezira prema njemu i njegovoj majci od strane 6 glavnih klanova, plaseci se da ce on uticati na buducnost Demonskog Kulta. Odlucuju da mu otruju majku i zabrane da uci borilacke vestine pre ulaska na Demonsku Akademiju. 

Cesto biva na meti placenih ubica, te jednom biva fatalno ranjen. Pre nego sto su ga placenico dovrsili, pojavljune se misteriozni covek koji ih ubija i predstavlja se Yeo Woon-u kao njegov potomak iz buducnosti. Ubrizguje mu nano masine u telo koje ce mu izleciti rane i pomoci da se uzdigne iznad svih.

 

Subjektivni utisak:

Artstyle je po meni odlican, adaptacija novele je dosta dobra sa malo odstupanja i nije previse zbrzano.

Glavni lik je nemilosrdan prema neprijateljima, koji ga vide kao cudoviste. U isto vreme je brizan i uvek tu za svoje verne podanike. Ima solidan karakterni razvoj i sam artstyle dosta dobro prikazuje emocije.

Novela je gotova i ima sequel(nastavak) Descent of Demon God(takodje zavrsen) koji prati istog lika koji zavrsava u buducnosti. Pokusao sam da ne spojlujem, tako da ako procitate manhwu i zanima vas vise o prici, mozete mi se javiti i dm. 

Slika nema jer sam prvi put pri kraju slucajno izasao i sve izgubio i skratio blog. Tako da ako ima gresaka u pisanju ili nesto slicno, oprostite. ??

Komentar/a