Huntik - Crtani iz detinjstva

Verujem da je vecina Vas sa prostora Srbije volela da gleda crtani pod imenim Hantik na staroj Happy Tekeviziji..Danas cemo malo pricati o tom naslovu.

Crtani pod nazivom Huntik (Verovatno izmisljeno iz Engleske reci Hunter koja znaci lovac) - Tajne i Tragaci ili na Engleskom Huntik - Secrets and Seekers.

Crtani koji je izasao davne 2009 i zavrsio se 2011 sa 2 sezone i 52 epizode kao i mnogi drugi crtani/anime-i za decu.. 

Huntik je kreiran od strane Simona Borselia koji je takodje kreator Winx crtaca , a svoj posao je poceo sa komicnim knjigama , ako se dobro secam !(P.s Winx i Huntik su takodje radjeni u Italiji i animirane su od strane Iginia Straffia)

Crtani zapocinje tako sto 4 lovca ili ti huntera iz huntik fondacije.Hantik tim koji je vodjen od najboljeg huntera Dante-a koga svi znamo kao kul lika , oni rade kako bi odbranili svet od 2 zle grupe pod imenom Organizacija i Blood Spiral. Svaka epizoda se vodila u drukcijem gradu gde je takodje implementirana magija inspirisana Evropskom mitologijom.Animacija je Japanskog/Americkog izgleda..

Gledao sam ovaj serijal pre skole , pa sam vecinom i kasnio sobzirom da je to bilo davne 2010 kada sam imao 12 godina i ziveo u selu gde mi je skola bila dosta vremena od kuće , ali kako god uvek cu se secati pevanja lika iz opening teme Hantik svetlost koja uvek sjaa , hantik tvoja tajna skrivena :D , ne znam zasto , ali mi se bas svidelo kako su nasi uradili sinhronizaciju ovog serijala i planiram opet da ga pogledam pa sam i pomislio da napisem jednu objavu o istom.. :)


Scaz

11 Blog Objava/e

Komentar/a